Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Liči lasí

Je to jeden z nejpopulárnějších nápojů v Indii. Jednoduchý, rychlý, osvěžující a sytý zároveň.

Vydání: 2017/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2–4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Nápoj Italská

Ingredience

    • 1 hrnek vypeckovaných liči z konzervy (viz Něco navíc) + na ozdobení
    • 1 hrnek bílého hustého jogurtu
    • 1/2 hrnku kokosové vody
    • 1/4 lžičky čerstvě nastrouhaného zázvoru
    • 1/3 lžičky soli
    • 3–4 lžíce cukru (krupicového, třtinového, palmového...)
    • cca 6 kostek ledu
    • rozmarýnové snítky na ozdobení

Příprava jídla

1 Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujte na hladké lasí, rozlijte do sklenic a ozdobte celými liči a snítkami rozmarýnu.

NĚCO NAVÍC
Liči je oloupané a zbavené pecky – ne však dokonale. Proto je nutné ostré kousky, které zůstanou, vykrájet.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Masala vada

Dhál z červené čočky a pečeného květáku & čapátí

Rajčatové pulao

Kokosová korma s kuřecím masem

Přidat komentář