Přijměte pozvání na indickou hostinu! Uvařili jsme voňavý dhál z červené čočky a květáku, napekli čapátí a můžeme začít hodovat. Podle tohoto receptu si stejnou pochoutku můžete nachystat i u vás doma. Místo chleba můžete dhál servírovat třeba s jasmínovou rýží. Červená čočka na indický způsob je neodolatelná.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Na čapátí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3200 kcal
- Bílkoviny 138 g
- Sacharidy 389 g
- Tuky 91 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/11
Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.