Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (9x)
16. 11. 2018
Rajčatové pulao
Apetit
Rajčatové pulao
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (9x)

Rýžový pokrm vonící aromatickým kořením vás přenese do daleké exotické Indie a zpříjemní vám nejeden studený podzimní či zimní den!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na rajtu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5604 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 957 g
  • Tuky 128 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/11

Listopadové číslo Apetitu vám pomůže hravě překonat pošmournost podzimu. Celé jsme ho totiž pojali jako návod, jak si listopad zamilovat – a věřte nebo ne, s našimi recepty to bude hračka! Právě proto, že předposlední měsíc v roce je v naší zeměpisné šířce šedivý, sychravý a smutný, rozhodli jsme se aspoň na chvíli přenést do Asie a vychutnat si všechny chutě, vůně a hlavně barvy, které tamní kuchyně nabízí. Můžete si tak s námi odskočit do Vietnamu, Thajska i Koreje. Čekají vás nejbarevnější recepty od Kamily Kamu Rundusové, opulentní indická hostina, dezerty plné exotických surovin či speciality z kuchyně šéfkuchaře Zdeňka Křížka. Nechybí ovšem ani recepty z oblíbené dýně či poctivé kachní hody. S novým Apetitem si letošní listopad opravdu užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Testování dubajské čokolády

Čeští cukráři testovali 15 dubajských čokolád: Krásné obaly zklamání nepřebily

Když cukrářka Helena Fléglová přivezla z Dubaje patnáct tamních čokolád, čekala se exkurze do světa orientálního luxusu a neotřelých chutí. Výsledek? Porota složená z chocolatiéra Jakuba Vobořila, cukrářek Heleny Fléglové a Karolíny Hávové a redaktorky časopisu Apetit Kateřiny Kočičkové zůstala v rozpacích. Skoro nic z očekávané pompéznosti se nekonalo – a čokoládová realita byla výrazně méně sladká, než by si kdo přál.