Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (9x)
18. 7. 2014
Lososí filet s olivami a rajčátky
Apetit
Lososí filet s olivami a rajčátky
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (9x)

Lososí filet servírujte v pekáči, ve kterém jste ho pekli, a jednotlivé porce krájejte až na stole. Jen tak rodinu nebo hosty nepřipravíte o krásný pohled na obrovský kus propečené, šťavnaté, růžové a neodolatelně vonící ryby.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 864.25 kcal
  • Bílkoviny 90.25 g
  • Sacharidy 21.25 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

Březnový Apetit: Jak na olivy a kam s pažitkou

Olivy a olivový olej

Milovníci oliv si přijdou na své. Olivy k snídani, k obědu, k večeři i jako dezert? Nic nezvyklého. Olivy jsou zdravé, ale ne všechny stojí za koupi. Kritické degustátorské jazýčky se tentokrát zaměřily na olivy ve sklenicích, v sáčcích i na ty plechovkové a poradí vám, na kterých si smlsnete a od kterých ruce pryč.

Jaro přičaruje pažitka

Pažitka je bylinka, která má v kuchyni mnohé využití. Zkuste ji do brambor, do palačinek, nebo dokonce do dortu. Zdraví (jako) na talíři.

Oslavte měsíc knihy

Prozradíme vám, co si k snídani dopřával britský spisovatel Arnold Bennett, jak obědvali Voltaire a Chateaubriand a co ke kávě přikusoval finský básník Runeberg. Otevřete si dobrou knihu a dopřejte si pokrmy podle slavných literátů.

Svěží přílohy

Nudí vás ke každému jídlu rýže nebo knedlíky? Bylinkové a zeleninové přílohy jsou veselejší na pohled, a hlavně – je to vitaminová bomba. Namixujte si salát s hráškem, sójou a koprem a přečkejte zbytek zimy ve zdraví.

Dále v čísle

Recept na nakládané citrony, 3x hrášek, vaříme pomalu, sladké a šťavnaté dezerty, vegetariánská lahůdka od šéfkuchaře: nasi goreng, zahradníkův rok, Apetit na cestách: Pec pod Sněžkou.