Lososí podkovy s bylinkovým máslem

Lososí podkovy s bylinkovým máslem

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2324 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 383 g
Tuky 58 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Do poslední fazolky promyšlený recept. Tenhle losos pohladí všechny smysly!

Suroviny

brambory 20 ks
menší, kulaté
4 ks
podkovy z lososa každá 250g
olivový olej
na potírání
sůl mořská
pepř
černý, drcený
Na bylinkové máslo
máslo 70 g
pokojové teploty
koriandr 1 hrsti
lístky, na zdobení
pažitka 1 PL
nasekaná
citronová štáva 1 PL
česnek 1 stroužek
pasírovaný strojkem

1 Brambory oloupejte a dejte vařit. Pak si připravte bylinkové máslo: v míse dokonale spojte všechny uvedené ingredience. Dejte zatím stranou.

2 Rozpalte grilovací pánev na středním plameni. Lososa potřete olivovým olejem a posypte solí a pepřem. Pečte čtyři až pět minut z každé strany nebo tak, jak vám to vyhovuje.

3 Na hotovou podkovu navršte bylinkové máslo. Servírujte s fazolkami, citronem a koriandrem.

Apetit magazín

Bylinkovým čajem proti nachlazení
  • Tipy a triky

Bylinkovým čajem proti nachlazení

Sychravý podzim, změny počasí i časté přepršky způsobují nepříjemné nachlazení, které člověku může na několik dnů znepříjemnit život. Matka příroda je naštěstí nejen mocnou čarodějkou, ale také zkušenou lékárnicí, která má v zásobě hned...
Kolik hořčic znáte?
  • Novinky a zajímavosti

Kolik hořčic znáte?

Může být hustá i tekutá, jasně žlutá či nahnědlá, jemná, sladká i pikantní. Hořčice je všestranné dochucovadlo, které se vyrábí z mletých hořčičných semínek, vody, cukru, soli a octa. Možná vás překvapí, že je jedním z nejrozšířenějších...

Obchod Apetit