Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
4,4 (125x)
23. 7. 2014
Losos na pánvi
Apetit
Losos na pánvi
Apetit


Velmi snadné
< 15 min
4,4 (125x)

Ryba hotová raz dva. Losos patří k nejoblíbenějším rybám na našem jídelníčku. Přípravou na pánvi vznikne za pár minut chutná a rychlá večeře či lehký oběd. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, nebo brambory. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 porce

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 porce

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 537.5 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 42.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Historie lososů v Česku: Byli běžnou součástí jídelníčků, pak se nemohli vrátit do řek. Program na obnovu trvá přes 20 let Kopr a losos: 31 receptů pro milovníky ryb

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(125 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Losos s bylinkovou krustou a bylinkovými bramborami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa

Související články

Křupavá kůže a jemné šťavnaté maso: Jak na dokonalou rybu z pánve

Křupavá kůže a jemné šťavnaté maso? Víme, jak na to! Nevysušená a pěkně opečená ryba je výsledkem dobře zvládnuté techniky opékání. Jakmile budete mít přehled o tom, co se s rybou v pánvi děje, dosáhnete dokonalého výsledku vždycky, ať už budete připravovat lososa, nebo jakékoliv jiné rybí filety s kůží.