Ryba hotová raz dva. Losos patří k nejoblíbenějším rybám na našem jídelníčku. Přípravou na pánvi vznikne za pár minut chutná a rychlá večeře či lehký oběd. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, nebo brambory.
Suroviny
4 porce
Suroviny
4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 537.5 kcal
- Bílkoviny 33.5 g
- Sacharidy 2 g
- Tuky 42.5 g
Postup přípravy
- Historie lososů v Česku: Byli běžnou součástí jídelníčků, pak se nemohli vrátit do řek. Program na obnovu trvá přes 20 let Kopr a losos: 31 receptů pro milovníky ryb
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa