Suroviny
Sušenky na korpus rozemeleme na drť. Přidáme kokosový olej a vytvarujeme do formy vyloženou pečícím papírem. Dáme odležet na 15 minut do lednice.
Mezitím dáme do nádoby všechny suroviny na základ cheesecaku. Celá vejce, mascarpone, šlehačku, tvaroh atd... Vše smícháme dohromady, pokud budete používat mixer, dejte ho na nejnižší rychlost. Veškerou hmotu nalijeme do formy s připraveným korpusem.
Cheesecake dáváme do předehřáté trouby na 220, kde ho necháme 15 minut péct, poté teplotu snížíme na 150 a necháme péct další hodinu. Po uplynutí tohoto času troubu neotevíráme, necháme cheesecake v troubě do vychladnutí pak jej přendáme do lednice. Nejlépe druhý den můžeme cheesecake konzumovat přelitý s malinovou omáčkou.
Do hrnce nalijeme půl hrníčku vody a do toho nasypeme maliny nebo jiné ovoce dle chuti. Povaříme přidáme cukr a lžičku solamylu a můžeme podávat.