Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Minipizza
minipizza
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Minipizza

5/5 Počet hodnocení: 1
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2405 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 206 g
Tuky 123 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pizza v rekordním čase

Suroviny

lze použít i naan
bazalkové pesto 4 PL
lze nahradit jiným tvrdým sýrem
šunka 150 g
lze nahradit uzenou krkovičkou
olej
na potření placek

Postup

1

Troubu předehřejte na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C..

2

Placku potřete ze spodní strany vodou a z druhé pestem. Na něj pak naklaďte plátky sýra a uzeniny.

3

Krátce zapečte v troubě, až se sýr začne trochu roztékat.

4

Placky podávejte, dokud jsou teplé, abyste si vychutnali souhru vůní a chutí.

Tip Apetitu:

  • Když potřete placky vodou, pak při pečení zvláční a budou chutnat úplně jako domácí.
  • Klidně vyzkoušejte i jiné druhy sýra, výborný je třeba plísňový; v tom případě ale vynechejte pesto a placku potřete trochou tomatové omáčky, případně dobrého kečupu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/6

Komentáře

12.09.2007 18:25
ve kterym papirovym Apetitu bylo tohle? Aleno, poradte! vsude to pisete, ale tady nic neni! vy to pekne flakate! nerikejte, ze mate na praci este neco jinyho krome vyhledavani receptu v casopisu!!
27.12.2006 17:14
no tak moje kamaradka je mela ve skole a nabidla mi,tak jsem si jednu vzala a ochutnala...no a od te doby me moooc chutna . Da se taky delat z listoveho testa je fakt supeer..urco vyzkousejte ;-)

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...