Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (284x)
13. 5. 2016
Rajčatová omáčka (sugo)
Apetit
Rajčatová omáčka (sugo)
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (284x)

Italové se bez rajčatového suga neobejdou. Až vyzkoušíte náš recept na domácí rajčatové sugo a ochutnáte, pochopíte proč. Hodit se bude nejen na pizzu.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 litry

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 litry

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1604 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 228.75 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Škola vaření: Jak na dokonalou rajčatovou omáčku z trouby

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(284 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem