Italové se bez rajčatového suga neobejdou. Až vyzkoušíte náš recept na domácí rajčatové sugo a ochutnáte, pochopíte proč. Hodit se bude nejen na pizzu.
Videorecept
Suroviny
4 litry
Suroviny
4 litry
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1604 kcal
- Bílkoviny 20.5 g
- Sacharidy 228.75 g
- Tuky 50 g
Postup přípravy
- Rajčatová passata nebo rajský protlak? Co kam patří a proč se hodí mít je ve spíži Škola vaření: Jak na dokonalou rajčatovou omáčku z trouby
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem