4.1 / 5. Počet hodnocení: 15
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 220 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 25 g
Tuky 0 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Koktejl z campari, cinzana a ginu.

Suroviny

vermut 30 ml
Campari bitter
vermut 30 ml
Cinzano rosso
gin 30 ml
pomeranč 1 plátek
na ozdobu

1Do sklenice na whisky vhoďte pár kostek ledu a zalijte je tekutými surovimi – campari, cinzanem a ginem.

2Zamíchejte a ozdobte plátkem nebo skrojkem pomeranče i s kůrou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit