Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Negroni
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.2/5 Počet hodnocení: 31
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 220 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 25 g
Tuky 0 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Negroni – koktejl z Campari, Cinzana a ginu. Recept je počítaný na jeden drink, ale jsme si jisti, že u jednoho nezůstanete. Negroni podávejte s kostkami ledu ve skleničce se širokým dnem.

Suroviny

vermut 30 ml
Campari bitter
vermut 30 ml
Cinzano rosso
gin 30 ml
pomeranč 1 plátek
na ozdobu

Postup

1

Do sklenice na whisky vhoďte pár kostek ledu a zalijte je tekutými surovimi – Campari, Cinzanem a ginem.

2

Zamíchejte a ozdobte plátkem nebo skrojkem pomeranče i s kůrou.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...
Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...