0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1 / 5. Počet hodnocení: 23
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 220 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 25 g
Tuky 0 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Koktejl z campari, cinzana a ginu.

Suroviny

vermut 30 ml
Campari bitter
vermut 30 ml
Cinzano rosso
gin 30 ml
pomeranč 1 plátek
na ozdobu

Postup

1

Do sklenice na whisky vhoďte pár kostek ledu a zalijte je tekutými surovimi – campari, cinzanem a ginem.

2

Zamíchejte a ozdobte plátkem nebo skrojkem pomeranče i s kůrou.

Související články

Nejlepší koktejly z vodky. Na zdraví!
  • Zajímavosti

Nejlepší koktejly z vodky. Na zdraví!

Všechny drinky byly založeny na základní přísadě – Pražské vodce – a soutěžilo se ve dvou kategoriích: Classic (tradiční mixování drinků) a Flair (porota hodnotila technickou zdatnost a zručnost barmanů, správnou teplotu nápojů a hlavně...
Kamenné kostky chladí whisky déle než led
  • Zajímavosti

Kamenné kostky chladí whisky déle než led

Whisky Stones, malé kostky vyrobené z přírodního kamene, jsou skvělým nápadem pro všechny milovníky alkoholických nápojů typu whisky, bourbon či koňak. Proč jim dát přednost před ledem? Kamenné kostky neovlivňují chuť ani vůni nápoje....

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit