0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1/5 Počet hodnocení: 23
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 220 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 25 g
Tuky 0 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Koktejl z campari, cinzana a ginu.

Suroviny

vermut 30 ml
Campari bitter
vermut 30 ml
Cinzano rosso
gin 30 ml
pomeranč 1 plátek
na ozdobu

Postup

1

Do sklenice na whisky vhoďte pár kostek ledu a zalijte je tekutými surovimi – campari, cinzanem a ginem.

2

Zamíchejte a ozdobte plátkem nebo skrojkem pomeranče i s kůrou.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč