Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (11x)
10. 2. 2017
Sendviče a chlebíčky (659)
Apetit
Otevřený Reuben sendvič
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (11x)

Nejslavnější sendvič z proslulých newyorských deli, lahůdkářství vlastněných původně židovskými emigranty.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1561 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 109 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články

Zapečené brambory s lososem a treskou

Když jste za celý den promrzlí: 5 večeří, které vás dokonale zahřejí

Chladné počasí přeje spíše teplým hlavním jídlům než čerstvým salátům. S více denními teplými jídly se však pojí jistá časová náročnost, kterou si ne každý může dovolit a dopřát. V článku jsme se zaměřili hlavně na efektivitu vaření teplých jídel, aby vám večeře nezabrala příliš mnoho času a zároveň přinesla pocit příjemného zahřátí i nasycení.