2014/4
01.04.2014
2014/4
01.04.2014
Obsah vydání
- Jaro v kuchyni
- Nejlepší jehněčí
- Sváteční pečení
- Vejce 5x jinak
- Dobroty pro koledníky
< 60 min
4,8
Kachní prsa se salátem s hruškami
< 60 min
4,0
Čokoládové minicheesecaky
> 60 min
4,2
Velikonoční bochánky
< 45 min
4,4
Mrkvová polévka s fetou a quinoou
< 30 min
4,8
Otevřený Reuben sendvič
< 30 min
4,9
Kuřátka z bílé čokolády
< 60 min
4,1
Rozinkové rolky s mandlovými lupínky
< 20 min
5,0
Špenátovo-mandlový dip s jogurtem
< 20 min
4,6
Ředkvičkový salát s pomerančem
< 50 min
4,6
Mrkev s cizrnou po marocku
< 20 min
4,3
Mrkvové placičky s ostrým jogurtovým dipem
< 30 min
0,0
Krůtí polévka s čočkou a kopřivami
< 45 min
4,4
Asijský salát s mrkví a paprikou
> 60 min
4,2
Vejce Benedikt podle šéfkuchaře Marka Fichtnera
< 20 min
4,0
Nakládaný zázvor
< 60 min
4,6
Pstruh v balíčku s máslem s medvědím česnekem
< 60 min
4,4
Flamiche
> 60 min
4,3
Labne
> 60 min
4,3
Kachní ragú s bramborovou kaší
> 60 min
4,6
Velikonoční cop s trojí náplní
> 60 min
5,0
Velikonoční věnečky se sušeným ovocem
< 30 min
5,0
Roláda z jehněčího krku a bramborovým salátem
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
> 60 min
5,0
Jehněčí kolínka s hráškovými těstovinami
< 20 min
3,6
Rizoto s pečeným česnekem a pestem
< 30 min
4,7
Grilované jehněčí kotletky s pikantním kuskusem
< 45 min
3,9
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku
< 10 min
4,4
Vajíčkový sendvič klasik
< 30 min
5,0
Sendvič s kuřecím masem a kari pomazánkou
< 60 min
4,3