Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.6/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 481 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 77 g
Tuky 17 g
Vláknina 33 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ovocná přesnídávka nikdy nezklame. Podávejte ji s domácími piškoty.

Související recepty

Suroviny

skořice svitek
celá, malý kousek
voda
dle potřeby

Postup

1

Oloupejte jablko nebo hrušku, ovoce zbavte jádřince, v troše vody poduste s 1 hřebíčkem a malým svitkem skořice do změknutí.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/5

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...