Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 481 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 77 g
Tuky 17 g
Vláknina 33 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ovocná přesnídávka nikdy nezklame. Podávejte ji s domácími piškoty.

Suroviny

skořice svitek
celá, malý kousek
voda
dle potřeby

Postup

1

Oloupejte jablko nebo hrušku, ovoce zbavte jádřince, v troše vody poduste s 1 hřebíčkem a malým svitkem skořice do změknutí.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/5

Apetit magazín