Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (12x)
3. 8. 2020
Palačinkový dort s kávovým krémem a ostružinami
Apetit
Palačinkový dort s kávovým krémem a ostružinami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (12x)

Při opékání buďte jako ostříž, na tmavé palačince se totiž hůře pozná, kdy je opečená. Pomůcka: Na těstu naskáčou bublinky a hotová palačinka zmatní.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na palačinky

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3712 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 252 g
  • Tuky 262 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/8

V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Palačinkový dort se šlehačkou

Prvorepublikový palačinkový dort podle Kristiny Šemberové

Ke gastronomii první republiky neodmyslitelně patří sladké jídlo a dezerty. Takové švestkové knedlíky jsou v českých kuchyních evergreenem, ale některé recepty z té doby upadly v zapomnění. O jejich znovuzrození se zasloužily autorka a editorka kuchařek Kristina Šemberová a dlouholetá novinářka Eva Všetíčková. Z kuchařky Sladká první republika si můžete dát malou ochutnávku, palačinkový dort.