Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Pan bagnat s polníčkem
Apetit
Pan bagnat s polníčkem a vejci
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (4x)

Různými variantami obložené bagety, v níž nesmí chybět pikantní nádech ančoviček, voní léto na Azurovém pobřeží…


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 586.5 kcal
  • Bílkoviny 23.5 g
  • Sacharidy 36.5 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007

Související články

Dušený špenát

Dušený špenát: Zapomeňte na školní jídelnu, připravte si verzi jako od babičky. Stačí pár ingrediencí a máte hit kuchyně!

Špenát je základem české kuchyně, ale ne všichni ho mají rádi. Správná příprava zajistí, že si ho oblíbí s trochou nadsázky snad každý. Dušený špenát je jednoduchý, rychlý, levný a variabilní pokrm. Základem jsou kvalitní listy – ať už z mraženého balení, nebo čerstvě sklizené. Můžete ho servírovat například s bramborem či knedlíkem. Výborně si rozumí s vejcem, volským okem i pečeným masem. A díky pár drobným úpravám ho můžete podávat pokaždé jinak.