0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5 / 5. Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 2 proce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2240 kcal
Bílkoviny 252 g
Sacharidy 2 g
Tuky 134 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednoduchá, ale působivá kombinace plus příprava pod grilem rovná se skvělý oběd skoro bez vaření.

Suroviny

majonéza 4 PL
pažitka
slanina 6 plátků
prorostlá
bageta
střední
sýr s modrou plísní
jarní cibulka

1 Promíchejte 4 lžíce majonézy s nasekanou pažitkou. Pod grilem opečte 6 plátků prorostlé slaniny. Střední bagetu rozpulte, podélně prořízněte a spodní díly pomažte pažitkovou omáčkou. Obložte slaninou, plátky nivy a nasekanou jarní cibulkou. Na chvilku ještě dejte pod gril a přiklopte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit