Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (43x)
22. 1. 2018
Panenka s perníkovou omáčkou
Apetit
Panenka s perníkovou omáčkou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (43x)

Perníkové koření se skvěle uplatní i v navinulé omáčce k masu. Se šťavnatou panenkou a fazolkami dokonale ladí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4343 kcal
  • Bílkoviny 268 g
  • Sacharidy 336 g
  • Tuky 148 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vepřové maso: Sedm nejoblíbenějších kusů, které koupíte u řezníka Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče