Otvírat pivo kvůli 1 lžíci do zálivky se může zdát rozmařilé, ale stojí to za to. Ostatně dobrovolníci na dopití se jistě také nenechají pobízet.
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1423 kcal
- Bílkoviny 30 g
- Sacharidy 94 g
- Tuky 97 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.