Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (1x)
2. 5. 2016
Pečené křepelky s pórkovými bramborami
Apetit
Pečené křepelky s pórkovými bramborami
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (1x)

Křepelčí maso má příjemně výraznou chuť a pokud ho zkombinujete s naší přílohou z brambor a pórku, získáte pokrm jako z luxusní restaurace.  Pečené křepelky s pórkovými bramborami jsou naprostá delikatesa!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1004 kcal
  • Bílkoviny 61.5 g
  • Sacharidy 81.5 g
  • Tuky 46 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.