Křepelčí maso má příjemně výraznou chuť a pokud ho zkombinujete s naší přílohou z brambor a pórku, získáte pokrm jako z luxusní restaurace. Pečené křepelky s pórkovými bramborami jsou naprostá delikatesa!
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1004 kcal
- Bílkoviny 61.5 g
- Sacharidy 81.5 g
- Tuky 46 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/2
Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.