Zvěřina ovoněná divokým kořením a s dobře vychlazeným pivem je bezkonkurenční. Navíc kanec se šípkovou omáčkou se stal už naprostou klasikou, která se dostala i do literatury. Pokud nepatříte do týmu ‚se zelím‘, pak tento recept na kančí se šípkovou omáčkou rozhodně vyzkoušejte.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7232 kcal
- Bílkoviny 304 g
- Sacharidy 721 g
- Tuky 290 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů