Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s křepelkou

Křepelky jsou malí hrabaví ptáci s velmi jemným masem. Křepelky se často pečou, smaží nebo dusí, jejich maso se může připravovat i na grilu. V mnoha kuchyních po celém světě se křepelčí maso využívá jako ceněná ingredience v luxusních pokrmech. Nutričně je křepelčí maso bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály. Obsahuje vitamín B12 a má nižší obsah tuku než některé jiné druhy masa.

...


 

Mohlo by se vám líbit: 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč