Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s křepelkou

Křepelky jsou malí hrabaví ptáci s velmi jemným masem. Křepelky se často pečou, smaží nebo dusí, jejich maso se může připravovat i na grilu. V mnoha kuchyních po celém světě se křepelčí maso využívá jako ceněná ingredience v luxusních pokrmech. Nutričně je křepelčí maso bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály. Obsahuje vitamín B12 a má nižší obsah tuku než některé jiné druhy masa.

...


 

Mohlo by se vám líbit: 


Celý popis

Související články

Vosí hnízda na míru: Vytvořte si vlastní originální verzi
  • Zajímavosti

Vosí hnízda na míru: Vytvořte si vlastní originální verzi

Vosí hnízda (chcete-li úly) jsou rychlá, nepečená a přitom na stole vypadají tak krásně, že jim nikdo neodolá. Základem je kakaové těsto, voňavý krém a podstavec z piškotu. Při výrobě se ale můžete i pořádně odvázat – možnosti, jak vosí...
KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?
  • Kvízy

KVÍZ: Znáte legendy a příběhy populárních jídel?

Pochutnáváte si celý advent na vaječném koňaku, od dětí loudíte kousek trdelníku, nemůžete se dočkat silvestrovských chlebíčků a vaším guilty pleasure je krevetový koktejl? Jak vám rozumíme! A pokud si navíc nemůžete pomoct a v každé...