Recepty s křepelkou
Křepelky jsou malí hrabaví ptáci s velmi jemným masem. Křepelky se často pečou, smaží nebo dusí, jejich maso se může připravovat i na grilu. V mnoha kuchyních po celém světě se křepelčí maso využívá jako ceněná ingredience v luxusních pokrmech. Nutričně je křepelčí maso bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály. Obsahuje vitamín B12 a má nižší obsah tuku než některé jiné druhy masa.
Mohlo by se vám líbit:
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 140 stran
- Aktuální číslo 7/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Milí čtenáři, v červencovém čísle si nás nejvíce získala zmrzlina Černý les a také špagety připravené z karamelizované cibule a mascarpone - obyčejné jídlo, přitom tak dobré!
-