Bažant v této tradiční úpravě zazáří na každém svátečním menu. Medové zelí a jemné bramborové knedlíčky mu zdatně sekundují. Recept se na první pohled může zdát složitý, ale věřte, že pečený bažant s knedlíkem a zelím hravě zvládnou i méně zkušení kuchaři.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na medové zelí
Na bramborové knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5114 kcal
- Bílkoviny 201 g
- Sacharidy 472 g
- Tuky 254 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/1
Leden 2009