Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (17x)
19. 5. 2016
Bažantí stehna se zelím a bramborovými knedlíčky
Apetit
Bažantí stehna se zelím a bramborovými knedlíčky
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (17x)

Bažant v této tradiční úpravě zazáří na každém svátečním menu. Medové zelí a jemné bramborové knedlíčky mu zdatně sekundují. Recept se na první pohled může zdát složitý, ale věřte, že pečený bažant s knedlíkem a zelím hravě zvládnou i méně zkušení kuchaři.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na medové zelí

Na bramborové knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5114 kcal
  • Bílkoviny 201 g
  • Sacharidy 472 g
  • Tuky 254 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009