Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Penne ricce se šalvějovým pestem
Apetit
Penne ricce se šalvějovým pestem
Apetit


Velmi snadné
5,0 (5x)

Šalvěj má silnou, peprnou vůni i chuť. Dávkujte ji proto opatrně.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 738.75 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 48.75 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Šalvěj

Šalvěj od A do Z: Jak ji pěstovat, kdy ji sbírat, jak ji využít v kuchyni a nejen to

Šalvěj lékařská patří mezi stálice bylinkových zahrádek i domácích lékárniček. Oblíbená je nejen pro svůj silný antibakteriální účinek, ale také díky výrazné chuti, kterou můžete uplatnit například ve středomořské kuchyni. Jak šalvěj správně pěstovat v květináči i na záhonu, kdy ji sklízet a jak ji využít v kuchyni? Víte, proč vám možná nekvete? A jak ji sušit?