0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Penne s tuňákem a paprikou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1755 kcal
Bílkoviny 83 g
Sacharidy 262 g
Tuky 41 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednoduchá příprava jídla, která se nikdy neomrzí.

Suroviny

olej 2 PL
jarní cibulka 1 ks
paprika žlutá 350 g
a červená
rajče 200 g
chilli sušené 1 špetka
sůl
tuňák (konzerva) 150 g
penne 320 g
bazalka

1 Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty.

2 Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč