0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Penne rigate s kozím sýrem

Penne rigate s kozím sýrem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Penne rigate s kozím sýrem

3.8 / 5. Počet hodnocení: 15
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1706 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 172 g
Tuky 79 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednoduchá omáčka ze tří hlavních přísad, a výsledkem je skvost, na který dostanete okamžitě chuť...

Suroviny

máslo 1 PL
piniové oříšky 30 g
česnek 0.5 stroužek
nadrobno
kozí sýr čerstvý 180 g
mléko 50 ml
i více
těstoviny 320 g
penne rigate
tymián
čerstvý, nasekaný
pepř
čerstvě mletý

1 Na lžíci másla opečte 30 g piniových oříšků dozlatova, přidejte 1⁄2 stroužku česneku nasekaného nadrobno, zpěňte a vmíchejte 180 g čerstvého kozího sýra a 50–100 ml mléka, abyste získali omáčku krémové konzistence.

2 Smíchejte s vařenými penne rigate, ozdobte sekaným tymiánem a posypte čerstvě mletým pepřem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit