Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (34x)
8. 7. 2019
Penne all’amatriciana
Apetit
Penne all’amatriciana
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (34x)

Omáčka amatriciana (čtěte amatričiana) patří mezi absolutní italské klasiky a je důkazem, že italská kuchyně si vystačí jen s pár ingrediencemi, v tomto případě potřebujete jen slaninu, rajčata a sýr. Penne s rajčaty a slaninou vás zachrání v případě, že hledáte recept na rychlé a zároveň naprosto fantastické jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3996 kcal
  • Bílkoviny 158 g
  • Sacharidy 331 g
  • Tuky 210 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Špagety aglio e olio

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/8

Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.