Také máte občas chuť na pizzu, ale zároveň byste si dali něco lehkého a svěžího? Přesně z těchto chutí vznikla tato pizza!
Suroviny
Postup
Předehřejte troubu podle návodu na obalu těsta na pizzu. Plát těsta potřete bazalkovým pestem. Cuketu nakrájejte škrabkou na brambory na tenké plátky a obložte jimi pizzu. Navrch rozložte pancettu a vše dejte péct na cca 15 minut.
Cibuli nakrájejte na proužky a spařte vroucí vodou, aby ztratila štiplavost. Lusky hrášku nakrájejte na proužky. Cibuli, polníček a hrášek promíchejte s olivovým olejem, osolte a opepřete.
Na hotovou pizzu naneste ricottu a posypte ji připraveným salátkem a bylinkami.
NĚCO NAVÍC
Těsto na pizzu koupíte už vyválené dokulata v supermarketech pod značkou Wewalka, výborné těsto na pizzu nabízejí i prodejny La Formaggeria.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Rychlé cuketové večeře, z kterých si vybere každý(73 receptů )