Rýžová směs v jemném obalu z listů vinné révy patří k tradičním středomořským delikatesám. Teď si ji podle receptu můžete připravit i vy. Plněné vinné listy s rýží a mletým masem stojí za to vyzkoušet.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 336.25 kcal
- Bílkoviny 16.25 g
- Sacharidy 31.25 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/9
Září 2007