Lehkou a výživnou polévku s bílými fazolemi a špenátem můžete případně také rozmixovat na hladký krém. Další velké plus? Je z dostupných surovin, takže nezatíží ani vaši peněženku. Pomalý var je nezbytností, dělá totiž chuť, a proto se fazolačka obejde bez vývaru. Při nákupu fazolí zkontrolujte datum spotřeby – čím čerstvější budou, tím méně času a energie bude potřeba k tomu, aby změkly.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 374.33 kcal
- Bílkoviny 20.67 g
- Sacharidy 59.67 g
- Tuky 5.67 g
Postup přípravy
- Fazolové polévky, které zahřejí 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.