Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (11x)
24. 6. 2023
Polévka z bílých fazolí se špenátem
Apetit
Polévka z bílých fazolí se špenátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (11x)

Lehkou a výživnou polévku s bílými fazolemi a špenátem můžete případně také rozmixovat na hladký krém. Další velké plus? Je z dostupných surovin, takže nezatíží ani vaši peněženku. Pomalý var je nezbytností, dělá totiž chuť, a proto se fazolačka obejde bez vývaru. Při nákupu fazolí zkontrolujte datum spotřeby – čím čerstvější budou, tím méně času a energie bude potřeba k tomu, aby změkly.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374.33 kcal
  • Bílkoviny 20.67 g
  • Sacharidy 59.67 g
  • Tuky 5.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Fazolové polévky, které zahřejí 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

Venezuelské placky arepas

Arepas: Křupavé placky z Venezuely připravíte ze tří ingrediencí

Jemné, vláčné uvnitř, s křupavou kůrkou a hotové doslova za pár minut. Arepas nejsou jen obyčejné placky – jednoduché těsto z kukuřičné mouky a vody proměníte ve snídani, večeři i originální pohoštění pro hosty. Tyhle malé kapsy můžete naplnit čímkoli, co máte rádi: trhaným masem, sýrem, avokádem nebo třeba hummusem. Připravte se: na arepas vzniká závislost rychleji, než stihnete dojíst první kousek.