Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (17x)
11. 2. 2019
Polévka z černých fazolí
Apetit
Polévka z černých fazolí
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (17x)

Touhle polévkou obohatila naše obzory Amber Locke, autorka kuchařek a milovnice pestrobarevných polévek a salátů pojatých jako výtvarné dílo.

 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Na posypání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1808 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 271 g
  • Tuky 46 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kuba

Pohlednice z Kuby: Za pár korun, které pomohou nasytit místní rodinu, budete mít nezapomenutelné zážitky

Na tradiční kubánskou kuchyni v rezortu na Varaderu, kam míří většina turistů, příliš nenarazíte. Místní se snaží na cizince zapůsobit rybami všeho druhu, ke kterým servírují smažené brambůrky. Kubánci si v historii prošli několika obdobími extrémního nedostatku potravin, který vygradoval i v hladomor. Kubánská kuchyně je tedy velmi prostá, založená na základních surovinách. Abyste ji poznali, musíte se vydat do Havany, ideálně do bytu jedné z kubánských rodin.