Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (19x)
5. 1. 2023
Polévka z bulvového celeru se šalvějí a lískovými oříšky
Apetit
Polévka z bulvového celeru se šalvějí a lískovými oříšky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (19x)

Talíř horké krémové polévky je možná přesně to, co potřebujete, když se vracíte po celém dni unavení domů. Hotové sametové pohlazení do duši. Navíc je z naprosto dostupných surovin, což nikdy není na škodu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 633.75 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 53.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Afrodiziaka

Potraviny, které povzbudí vášeň: Co mají společného čokoláda, celer, granátové jablko či chřest?

V hlubinách našich kuchyní se skrývají poklady, které nejen lahodí našim smyslům, ale také podněcují touhu a rozpalují vášeň. Představte si sladkost čokolády, svěžest jahod či pikantnost chilli papriček – tyto dary přírody mohou rozdmýchat plameny vášně a obohatit vaše milostné prožitky. Ponořte se s námi do světa chutí a vůní, které od nepaměti slouží jako mosty k srdcím našich milovaných.