Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (18x)
7. 9. 2020
Polévka z červené řepy s cizrnou


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (18x)

Červená řepa má v ,polévkování‘ velký potenciál. My jsme pro vás tentokrát vybrali neobvyklou, indickou kuchyní inspirovanou pikantní variaci na klasické krémové téma.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4–6 porcí

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4–6 porcí

Na cizrnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2533 kcal
  • Bílkoviny 116 g
  • Sacharidy 369 g
  • Tuky 55 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/9

V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.