Fazolovou polévku jsme původně chtěli rozmixovat, ale nakonec jsme se rozhodli zachovat její příjemnou strukturu. Máte-li raději krémové polévky, rozmixujte ji a šunku vmíchejte až potom. Polévka z bílých fazolí uchvátí už jen tím, jak vypadá, natož co teprve až ji ochutnáte. Do receptu jsme použili bílé fazole v konzervě, ale pochopitelně je můžete den předem namočit a uvařit do měkka, výsledek bude stejně delikátní.
Suroviny
Na 2 porce
Suroviny
Na 2 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2334 kcal
- Bílkoviny 135 g
- Sacharidy 341 g
- Tuky 46 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/9
V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.