Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Polevka z kapii a pecenych rajcat

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Polevka z kapii a pecenych rajcat

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Snadné

Suroviny

jarní cibulka 1 ks
řapíkatý celer 1 ks
koriandr
malý svazek, nebo bazalka
cibule 1 ks
0.5
velká
rajčata hrst
paprika kapie 0.5
cca 3 papriky
sušená rajčata 0.5
třtinový cukr
chilli sušené
zakysaná smetana
jogurt
řeckého typu

cibulku, cibuli, celer, stonky koriandru ci bazalky dat do olivoveho oleje a pomalu smazit. Pote pridat vsechnu zeleninu a passatu plus torchu vody dle potreby a varit cca 20 minut dokud nebudou susena rajcata mekka... Rozmixovat, dochutit, pridat zakysanou smetanu. Pri podavani dat notnou davku jogurtu, ozdobit.

Autor: reminx

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit