Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
0,0 (0x)
6. 1. 2016
Polevka z kapii a pecenych rajcat
Polevka z kapii a pecenych rajcat


Snadné
0,0 (0x)

cibulku, cibuli, celer, stonky koriandru ci bazalky dat do olivoveho oleje a pomalu smazit. Pote pridat vsechnu zeleninu a passatu plus torchu vody dle potreby a varit cca 20 minut dokud nebudou susena rajcata mekka... Rozmixovat, dochutit, pridat zakysanou smetanu. Pri podavani dat notnou davku jogurtu, ozdobit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 41.33 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 4.17 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt