Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (16x)
8. 8. 2018
Polévka à la čorba
Apetitonline.cz
Polévka à la čorba
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (16x)

Skvělá polévka, která se vaří od Balkánu až po Střední Asii, kde jí říkají šórpa. Správný recept na ni neexistuje, každá země, vesnice i rodina ji vaří po svém, někdo s fazolemi, jiný s uzeninou a masem a my jsme si ji dali čistě vegetariánsky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2560 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 407 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.