Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (26x)
18. 7. 2014
Roštěnka se sázeným vejcem a hranolky
Apetit
Roštěnka se sázeným vejcem a hranolky
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (26x)

‚Steak et frites‘ s vejci i bez, vám nabídnou v každém francouzském bistru. Připravuje se z velkého plátku roštěné – a podává se se skvělými hranolky. Roštěnku se sázeným vejcem a hranolky si teď můžete připravit i doma a pocítit tak francouzskou atmosféru ve vaší kuchyni.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 677 kcal
  • Bílkoviny 35 g
  • Sacharidy 28.5 g
  • Tuky 45.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007