‚Steak et frites‘ s vejci i bez, vám nabídnou v každém francouzském bistru. Připravuje se z velkého plátku roštěné – a podává se se skvělými hranolky. Roštěnku se sázeným vejcem a hranolky si teď můžete připravit i doma a pocítit tak francouzskou atmosféru ve vaší kuchyni.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 677 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 28.5 g
- Tuky 45.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007