Nejjednodušší, ale také nejvariabilnější, nejchutnější, nejbarevnější… Pomazánky prostě mluví samy za sebe!
Suroviny
sýr ementál
200
g
lze nahradit jiným sýrem ementálského typu
sýr
100
g
sýr mimolette
cottage
200
g
mascarpone
3
PL
sůl
pepř
pažitka
1 V misce promíchejte 200 g hrubě nastrouhaného sýra typu ementál, 100 g sýra mimolette, 200 g sýra cottage a 2–3 lžíce mascarpone. Osolte, opepřete podle chuti a vmíchejte svazek jemně nasekané pažitky. Nechte vychladit a podávejte s čerstvým pečivem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Nejlepší pomazánky a obložené pečivo(33 receptů)
Komentáře
Anonym
20.09.2007 13:44
mimolette
Anonym
20.09.2007 18:52
mimolette
Anonym
06.12.2007 21:27
mimolette
Anonym
26.09.2007 08:05
Apetit 3/07