Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (81x)
18. 7. 2014
Domácí ,raffaelo' kuličky
Apetit
Domácí ,raffaelo' kuličky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (81x)

Recept na domácí ,raffaelo' kuličky obalené v kokosu, které připomínají oblíbený profesionální výrobek, koluje v mnoha domácnostech a v mnoha variantách. Tahle kombinace na domácí rafaelo je díky plněným ‚vlnkám‘ obzvlášť jemná a lahodná. Patří mezi oblíbené vánoční cukroví, které s přehledem zvládnete připravit na poslední chvíli.

 

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

45 kuliček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

45 kuliček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 720.84 kcal
  • Bílkoviny 20.53 g
  • Sacharidy 11.84 g
  • Tuky 60.16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(81 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nepečené kokosové kuličky
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005