Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Na festivalu Zimní Apetit piknik jsme se setkali s Mirkou Van Gils Slavíkovou, známou českou cukrářkou, která proslavila svou práci i za hranicemi České republiky. Povídali jsme si o její nové kuchařce Lahůdková a prozradila nám, co nesmí...
Milovníci kulinářských zážitků by při svých toulkách po Česku rozhodně neměli minout jedno z nejkrásnějších měst s unikátními památkami, historické a majestátní Karlovy Vary. Právě zde se nachází hotel Thermal, který nabízí vše,...
Jestli se pro někoho dobře vybírají dárky, jsou to foodies a gurmáni. Mají rádi dobré jídlo a pití, tráví hodiny v kuchyni, ocení zážitky spojené s ochutnáváním a degustací, za jídlem neváhají vycestovat a zajímají se o novinky a trendy....
Tajnou ingrediencí těchto kokosek je tvaroh – chuť nijak neovlivní, ale zajistí, že budou krásně měkké hned po upečení. Tvarohové kokosky z bílků jsou navíc tak jednoduché, že je zvládnete upéct i s dětmi. Rychlé, měkké a delikátní kokosky...
Trouba jede naplno, plechy se střídají jeden za druhým a vy přemýšlíte, jak mezi tím stihnout uvařit oběd nebo večeři? Máme pro vás jednoduché řešení: využijte troubu na maximum a připravte si jídlo z jednoho pekáče. Jednoduché, rychlé a...
Další nostalgická cesta do historie Apetitu je tu! Prošli jsme archiv a oprášili všechna vydání, která zdobí číslice 11. Listopadové vydání Apetitu obvykle patří svátku svatého Martina a pečené huse a my jsme byli zvědaví, která obálka...