Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Zpěvačka, herečka, zakladatelka kosmetické značky Fenty a maminka dvou synů Rihanna otevřeně přiznává, že ráda jí. Často navštěvuje kalifornskou restauraci Giorgio Baldi a zásadně odmítá se kvůli postavě vzdát svých oblíbených jídel. To...
Kynuté pečivo plné mandlí a sušeného ovoce je doma v Německu, ale stále častěji se objevuje i na českých vánočních stolech. Je rovněž vynikajícím suvenýrem z adventních německých trhů v pohraničí.
...
Helena Fléglová, cukrářka, majitelka HF Pastry Academy a spolupracovnice Apetitu právě vydala novou, dlouho očekávanou knihu. Jmenuje se Masterclass II a určená je jak profesionálům, tak zapáleným amatérům. Nabízí průřez cukrářským řemeslem...
Podzimní verze festivalu Restaurant Week s mottem #JidloFrčí zná restaurace, které si získaly srdce hostů i hostek. V období od 25. října do 12. listopadu soutěžilo celkem 45 restaurací o přízeň návštěvníků tohoto podzimního gastronomického...
Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...