Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (15x)
22. 12. 2020
Řepná polévka s pohankou
Apetit
Řepná polévka s pohankou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (15x)

Fenykl v polévce připomíná chutí babiččiny sklenice s nakládanou řepou, kopr zase voní vzpomínkou na Skandinávii. Snoubení středoevropských a severských chutí je nejen lahodné, ale také velmi zdravé!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1143 kcal
  • Bílkoviny 46 g
  • Sacharidy 198 g
  • Tuky 133 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.