Jasně že je ve výsledku rychlejší řízky usmažit, ale když nechcete stát u plotny anebo řízků potřebujete najednou hodně, je trouba skvělým řešením! Řízky z trouby chutnají stejně dobře a navíc spotřebujete daleko méně oleje.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2990.5 kcal
- Bílkoviny 45.75 g
- Sacharidy 77.75 g
- Tuky 276.75 g
Postup přípravy
- Kuřecí, máslový, holandský, vídeňský či kyjevský: Co všechny řízky spojuje a co stojí za jejich nehynoucí oblibou Řízky paní správcové i pizza bez výčitek: 7 jídel z knih, která stojí za to si vychutnat (i s recepty)
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/4
Přivítejte s dubnovým Apetitem, který vychází už 17. 3. 2022, definitivní příchod jara, a užijte si ty nejbarevnější velikonoční svátky! V novém čísle si na své přijde bez přehánění opravdu každý. Těšit se totiž můžete na pestré jarní polévky, vejce ve všech podobách, pokrmy z mladého masa i ty zcela bezmasé, které si bez obav můžete dopřát i během půstu, receptovou ochutnávku z naší nové Bezlepkové kuchařky, sváteční hostinu i jídla pro všední den, kdy není času nazbyt, dezerty, jejichž příprava je výzvou, ale i takové, se kterými si poradí i nezkušený začátečník... Nechybí ani absolutní velikonoční klasiky – kopřivová hlavička, nadýchaný beránek s vaječným likérem, kynuté jidáše a vláčný mandlový mazanec, k němuž jsme připravili i velký manuál, s jehož pomocí se vám už pokaždé zaručeně povede na jedničku. Pomůžeme vám i s tolik potřebným jarním úklidem v domácnosti a prozradíme vše, co potřebujete vědět o vejcích. Apetit, napsáno s chutí.