Pokud vaše rodina z ryb příliš nejásá, zkuste připravit rybí karbanátky. Z naší zkušenosti můžeme potvrdit, že zmizí do posledního a téměř každý si chce přidat. Zvlášť, když je doplníte citronovo-koprovou majonézou.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na citronovo-koprovou majonézu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 321 kcal
- Bílkoviny 14.63 g
- Sacharidy 19.25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.