Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (8x)
24. 6. 2023
Rybí karbanátky s citronovo-koprovou majonézou
Apetit
Rybí karbanátky s citronovo-koprovou majonézou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (8x)

Pokud vaše rodina z ryb příliš nejásá, zkuste připravit rybí karbanátky. Z naší zkušenosti můžeme potvrdit, že zmizí do posledního a téměř každý si chce přidat. Zvlášť, když je doplníte citronovo-koprovou majonézou. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Na citronovo-koprovou majonézu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 321 kcal
  • Bílkoviny 14.63 g
  • Sacharidy 19.25 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

Domácí „kinder“ mléčný řez bez lepku

Je celiakie jen módní vlna? A proč má lepek tak špatnou pověst? Otázky, samé otázky!

Z médií a sociálních sítí by se mohlo zdát, že lepek je nepřítelem číslo jedna. Pro lidi s celiakií ano, těm i jeden drobek nevhodného pečiva nadělá pořádnou paseku ve střevech. Zbytku populace však spíš škodí lepek vynechávat. Při příležitosti Mezinárodního dne celiakie se pojďme podívat, jak vařit bez lepku a proč má lepek tak špatnou pověst.