Jednoduchými karbanátky dodáte do jídelníčku dvě suroviny, které v něm nejčastěji chybí – ryby a luštěniny. A chutná to skvěle! Rybí karbanátky podávejte s domácí majonézou nebo jiným oblíbeným dipem. Pokud je chcete servírovat jako hlavní jídlo, přidejte i nějakou přílohu, třeba vařené brambory či kaši.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1763 kcal
- Bílkoviny 117 g
- Sacharidy 425 g
- Tuky 12 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetit, z vydání Apetit 2020/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/2
V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.