Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Salát s tuňákem

Popis receptu: 

Číl lepší tuňák, tím lepší salát a to samozřejmě platí. 

 

Autor: Michaela Matušková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    tuňák ve vlastní šťávě (koupíte v grandmoravii)

    plechovka velkých červených fazolí 
    těstoviny 
    trochu zelených salátových listů 
    3 menší rajčátka
    3 vejce ( uvařená natvrdo) 
    sůl, pepř
    dresink: olivový olej, šťáva z 1/2 citronu, kávová lžička hořčice

Příprava jídla

Listy salatu nakrájíme na menší kousky (salatek se pak lip ji). 
Dáme uvařit testoviny, dle navodu. 
Do nakrájeného salátku přidáme na kostky nakrájená rajčátka a propláchnuté fazolky. 
V misečce smícháme suroviny na dresink, zalijeme jím salátek, přidáme uvařené těstoviny a vše zamícháme. 
Na talíři ozdobíme tuňáčkem a uvařeným vajíčkem.

Přidat komentář