Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (32x)
18. 7. 2014
Tabouleh z bulguru
Apetit
Tabouleh z bulguru
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (32x)

Tomuto salátu, inspirovanému Blízkým východem, dodává správný šmrnc křupavá okurka a citronová kůra. Přesvědčte se sami a recept na tabouleh z bulguru vyzkoušejte. Senzační bezmasý recept připravíte raz dva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 jako příloha

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 jako příloha

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 229 kcal
  • Bílkoviny 3.5 g
  • Sacharidy 18.13 g
  • Tuky 15.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Zdravá příloha s chutí oříšků se hodí do salátů, nádivek i příloh. Dejte si bulgur Kuřecí špíz Shish Taouk s hummusem a salátem Tabouleh

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006

Související články

Dívky v autě

Rychlá hotovka, po které vaše svědomí nezčerná. Dejte si lahodnou směs luštěnin a obilovin od Bonduelle

Někdy není na oběd čas a člověk sáhne po něčem rychlém. To je chvíle, kdy zažívají svou slávu sušenky, křupky, sladké pečivo, lahůdky nebo fast food. Hlad se po nich ale rychle vrátí a často s ním přijdou i výčitky svědomí. Pokud se chcete vymotat ze začarovaného kruhu, vyzkoušejte hotové jídlo od Bonduelle – Good Lunch. Jde o mix luštěnin, obilovin a zeleniny bohatý na vlákninu, kterou v jídelníčku často opomíjíme. 

Měření