U nás nedostupné původní tlusté čínské nudle jsme nahradili japonskými udon, jejichž původ podle legend sahá do Číny. Šanghajské nudle jsou hotové do půl hodiny.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 613.75 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 111.25 g
- Tuky 8 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/3
Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí