Recept vypadá složitě, ale ve skutečnosti je příprava velmi jednoduchá – nejprve si nachystáte všechny suroviny a pak je trpělivě jednu po druhé opečete. Korejské japchae [džapči] se obvykle podává jako příloha, ale obstojí i jako samostatné jídlo, ať už v tradičním doprovodu rýže, nebo bez ní.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na marinádu na maso
Na marinádu na houby a nudle
Na ochucení špenátu
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 315.25 kcal
- Bílkoviny 15.5 g
- Sacharidy 16.5 g
- Tuky 19.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/3
Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí