Melounová sangria s kiwi

Melounová sangria s kiwi

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (2)
Více než hodinu Snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 847 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 82 g
Tuky 0 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky suchému bílému vínu je tato sangria velmi lehká a osvěžující.

Suroviny

víno bílé 750 ml
suché
kiwi 4 ks
meloun 3 hrsti
červený, na kostičky
limeta 1 ks
krupicový cukr 1 PL
led
k podávání

1Ve džbánu promíchejte 750 ml suchého bílého vína, plátky ze 4 kiwi, 3 hrsti na kostičky nakrájeného červeného melounu, 1 pokrájenou limetu a 1–2 lžíce krupicového cukru.

2Chlaďte 12 hodin. Podávejte s ledem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit