Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bílá sangria s hroznovým vínem
Bílá sangria s hroznovým vínem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bílá sangria s hroznovým vínem

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1418 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 116 g
Tuky 0 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nemáčejte ovoce v nálevu opravdu déle než 4 hodiny, jen tak je sangria nejchutnější a konzistence ovoce nejlepší.

Suroviny

suché, například chardonnay nebo sauvignon blanc
jemnější
s příchutí hroznové víno
zralá, na plátky
lze použít pomeranč, na tenké měsíčky
rozpůlené kuličky bez pecek
sodovka 250 ml
vychlazená
led kostky
k podávání

Postup

1

Víno nalijte do džbánu nebo skleněné mísy na bowli, přidejte cukr a míchejte do rozpuštění. Přidejte hroznový džus, pokrájené ovoce a dolijte sodovkou. Přikryjte a uložte na hodinu do lednice, maximálně však na 4 hodiny.

2

Před podáváním doplňte ledem nebo další vychlazenou sodovkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/7

Apetit magazín