Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3360 kcal
Bílkoviny 121 g
Sacharidy 597 g
Tuky 44 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Naše vybrané dobroty povýší na gastronomický zážitek i obyčejné namazané housky – nicméně čím menší pečivo seženete, tím větší efekt. A můžete zkoušet i další libovolné varianty...

Suroviny

pečivo 10 ks
menší kusy
máslo
na potření
tuňák (konzerva) 1 ks
ve vlastní šťávě
vejce 1 ks
natvrdo
sušená šunka 70 g
rukola 50 g
cibule 1 ks
na drobno
šunka 100 g
od kosti
okurka 3 ks
naložená

1 Tuňáka nechte okapat a vejce pokrájejte na tenké plátky. Pečivo podélně rozkrojte a v tenké vrstvě namažte máslem. 

2 Třetinu sendvičů naplňte parmskou šunkou a rukolou, další kousky tuňáka s cibulí a pokrájenými vejci. Do zbytku sendvičů pak vložte plátky šunky a podélně rozkrojenou okurku.

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.3/06, str.51

Obchod Apetit